You are hereSession Times

Session Times


Springfield Closure Replacement Schedule (by squad)

 

The Springfield Centre Pool will be closed from June 11th for approximately 16 weeks. During this time there are alternative arrangments as detailed here.

Please identify your current session from the left column and see your corresponding replacement session time(s) in the right column.

Current session (Corsham)
Replacement session(s)
Widths (Sunday)
Stonar School, SUNDAY, 5.00pm (30 mins)
Widths (Monday)
Stonar School, SUNDAY, 5.30pm (30 mins)
TAGS (Sunday 5.30-6.00)
Stonar School, SUNDAY, 6.00pm (30 mins)
TAGS (Monday 5.30-6.00)
Stonar School, SUNDAY, 6.30pm (30 mins)
Juniors (Sunday 5.30-6.00; Monday 5.30-6.00; Friday 8.00-8.30, Sat am)
Calne (White Horse LC), SUNDAY 7.00pm (45 mins)
Chippenham (Olympiad), FRIDAY 7.30pm (30 mins)
Upper Juniors (Sunday 5.30-6.30; Monday 5.30-6.30; Friday 8.00-8.30, Sat am)
Calne (White Horse LC), SUNDAY 7.00pm (45 mins)
Bath (University), THURSDAY 8.00pm (60 mins)
 
Seniors (Sunday 6.30-7.30; Monday 6.30-7.30; Weds 7.30-9.00; Friday 8.30-9.30)
Calne (White Horse LC), SUNDAY 7.45pm (75 mins)
Bath (University), MONDAY 7.30pm (90 mins) (Age 14+; A & B team swimmers only)
Bath (University), THURSDAY 8.00pm (60 mins)
Chippenham (Olympiad), FRIDAY 7.30pm (90 mins) (Age 14+ only)
Masters (Weds 9.00-10.00; Sat am). Age 18+ only.
Calne (White Horse LC), SUNDAY 7.45pm (75 mins) (Lane 3/4 swimmers only)
Chippenham (Olympiad), FRIDAY 7.30pm (90 mins) (Lanes 3/4)
Chippenham (Olympiad), FRIDAY 8.00pm (60 mins) (Lanes 1/2)

For those eligible Upper Juniors and Seniors wishing to train at Bath, who don’t already do so, please speak to a member of the coaching staff

 

 -------------------------------------------------------------------

 

Most of the Club’s coaching takes place at the Springfield Leisure Centre in Corsham but there is also water time at Bath University, a splendid place for swimmers to gain experience of a 50 metre pool.

 

For those sessions marked as "Invitation", swimmers may not attend unless invited to do so.  Please see a coach for more information.

 

Regular Springfield Centre training sessions are as follows: 

LEARNERS

All sessions last half an hour

Sunday evenings – sessions at 5:00pm

Monday evenings – sessions at 5:00pm

 

TAGS SQUAD

Sunday evenings - one session from 5:30 - 6:00pm

Monday evenings - one session from 5:30 - 6:00pm

 

JUNIOR SQUAD

Sunday evenings - one session from 6:00 - 6:30pm

Monday evenings - one session from 6:00 - 6:30pm

Friday evenings - one session from 8:00 - 8:30pm

Saturday mornings – one session from 8:00 – 8:50am

 

UPPER JUNIORS

Sunday evenings - one session from 5:30 - 6:30pm

Monday evenings - one session from 5:30 - 6:30pm

Friday evenings - one session from 8:00 - 8:30pm

Saturday mornings – one session from 8:00 – 8:50am

 

SENIOR SQUAD

Sunday evenings – one session from 6:30 – 7:30pm

Monday evenings – one session from 6:30– 7:30pm

Wednesday evenings – one session from 7:30 – 9:00pm (invitation session)

Friday evenings – one session from 8:30 – 9:30pm

 

 

ADULTS & MASTERS

Wednesday evenings – one session from 9:00 – 10:00pm

Saturday mornings – one session from 8:00 – 8:50am

 

 

BATH UNIVERSITY

Both sessions are by invitation.

Monday evenings – one session from 7:30– 9:00pm

Thursday evenings – one session from 8:00 – 9:00pm